Showroom

Wil jij als particulier, professionele bouwer of architect met een woning of bedrijfsruimte aan de slag? Zit je boordevol ideeën en zoek je een partner met een compleet assortiment aan interieurafwerking? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Met een showroom vol inspiratie nemen wij je mee in de wereld van interieurafwerking. Wandel door onze verschillende stijlkamers en zie voor je hoe onze vloeren, plinten, vensterbanken, deurlijsten, architraven en sokkels in jouw project passen.

Of het nu gaat om een kleine vraag of groot project, onze adviseurs doen niets liever dan van jouw idee werkelijkheid maken. Door het samenvoegen van alle producten en diensten van zowel de Sokkelfabriek, Plintenfabriek, Deurenafdeling en de Interieurlakkerij openen wij in onze showroom letterlijk alle deuren naar een perfecte totaaloplossing in interieurafwerking. Dat is onze kracht.

Wil je verzekerd zijn van onze volledige aandacht? Maak dan een afspraak door een e-mail te sturen naar de klantenservice of bel ons op (088) 343 50 70.

Niets is ons te gek dus kom gerust langs met je project!

Openingstijden

Onze showroom is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur. Op zon- en feestdagen is de showroom gesloten. 

Adres

De Hammen 6
5371MK Ravenstein
Nederland

Let op!

Onze showroom bevindt zich op de eerste etage en is alleen via de trap bereikbaar.

Showroom
Showroom
Showroom
Showroom
Showroom
Wij worden beoordeeld met een 9.2

Product is toegevoegd aan de winkelwagen

U kunt nu verder winkelen of direct door naar de betaling.

Er is iets fout gegaan

Probeer het opnieuw. Bij herhalende problemen, neem contact op via onze klantenservice.