Ons Begin
De Plintenfabriek. Dat is waar ons avontuur begon. Toen tevreden Plintenfabriek-klanten vroegen naar zuilen in dezelfde topkwaliteit als onze vertrouwde plinten, viel er maar één ding te zeggen: “Hoeveel wil je er?” Omdat onze vakmensen nooit een uitdaging uit de weg gaan, zijn ze direct aan de slag gegaan met het ontwerpen van de perfecte sokkel en productie locatie. Al snel ondersteunden deze zuilen bijzondere projecten door heel Nederland en België. Van handelsbeurzen, stylisten,  kantoor inrichters , bloemisten tot kunstexhibities; onze unieke sokkels waren nergens meer weg te denken! Door dit grote succes werd het al gauw tijd voor ons om uit te breiden. Daarom staat de Sokkelfabriek sinds augustus 2018 helemaal op eigen benen met een geheel eigen productie locatie ingericht puur voor massa productie  van sokkels, zuilen en plantenbakken, wandplanken , opbergkasten en interieur oplossingen.

Onze Belofte
Om onze klanten de beste kwaliteit en levertijd te kunnen garanderen, beheren wij het transport én de productie van onze sokkels hier in eigen huis. Ons brede assortiment sokkels wordt zorgvuldig gecreëerd door echte vakmensen. Van ontwerp tot bouw en afwerking; dit specialistische team levert altijd het perfecte resultaat op maat voor jouw project of winkel in binnen en buitenland.
 
Terwijl wij kantoorruimtes, galerijen , bloemisten, interieurbeplanters , woningen blijven vullen met maatwerk zuilen, werken we hard aan manieren om milieubewust te kunnen produceren. Zo leveren wij nu al sokkels uit ecologisch MDF en grenenhout naast ons assortiment vochtwerende MDF! 

Onze Sokkels
Laat je sokkel opvallen, of plaats hem op de achtergrond. Gebruik hem zakelijk,en presenteer je product. Ga voor iets practisch, of kies er eentje met uniek design. Wat jouw aanvraag ook is; wij hebben de juiste zuil in huis of produceren ze voor je op maat in onze productie locatie in ravenstein.

 Houten sokkels  Sokkels op kleur  Metalen sokkels

Wij worden beoordeeld met een 9.2

Product is toegevoegd aan de winkelwagen

U kunt nu verder winkelen of direct door naar de betaling.

Er is iets fout gegaan

Probeer het opnieuw. Bij herhalende problemen, neem contact op via onze klantenservice.